Friskvård på jobbet

Varför massage på jobbet?

Vad krävs för att du ska trivas på jobbet och kunna prestera goda resultat? Många skulle nämna god stämning, meningsfulla uppgifter, inspirerande ledare och kanske gott kaffe eller te. Något som ofta hamnar i skymundan är god ergonomi. Det är lätt att börja glida ner en bit för att sträcka ut benen eller luta sig lite längre fram för att se dataskärmen bättre, båda sakerna är exempel på dålig ergonomi och kommer i längden att kunna ge sträckningar, förslitningsskador, muskelvärk, migrän, sämre prestationsförmåga och sjukskrivningar som följd.

45

Treatment time

3

number of treatments

Så fungerar det!

Vad kan göras bättre på din arbetsplats? Jo, till att börja med behöver ni regelbunden behandling i form av personligt anpassad massage för att skapa en positiv trend samtidigt som vi kan erbjuda hjälp att utbilda personalen i god ergonomi för att motverka framtida skador. Kontakta oss för en förbehållslös genomgång av era behov och förutsättningar, vi hörs!

20

Treatment time

5

number of treatments

Nu samarbetar vi!

Låt oss komma ut till din arbetsplats och ta hand om personalens välbefinnande! Allt vi behöver är ett avskilt rum, sedan sköter vi resten.

90

Treatment time

1

number of treatments